Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare II és Mass Effect: Legendary Edition - ezzel játszunk a hétvégén

|

Elmerülünk az év egyik legjobban várt játékának bétájában és újra megmentjük a galaxist

Hirdetés

Ahogy elkezdődött a Call of Duty: Modern Warfare II bétája, a szerkesztőség CoD-ot kedvelő része hirtelen lemondta minden programját, akik pedig szintén érdeklődnek a legújabb rész multija iránt, de nem rendelkeznek otthon PS4-gyel vagy PS5-tel, a streameket bámulva készülnek fel a következő körre, amikor már a PC-sek és az xboxosok is játszhatnak. De nem csak kizárólag az Activision lövöldéje miatt kapcsolunk be PC-t vagy konzolt a következő pár napban, illetve fogjuk munkára a mobiltelefonokat.

HP - Rátaláltam a Victor Vran-élmenyre, Geralt hangjával, és el is merültem benne, ahogy illik. Ezzel már kihúzom a Modern Warfare II bétáig valahogy.

Paca - Két olyan hétvége van minden évben, amikor semmi egyéb programra nem vagyok kapható: az egyik a születésnapomé, a másik az aktuális Call of Duty bétájáé. Kipróbálható a napokban a Modern Warfare II, úgyhogy élve a lehetőséggel rá is vetem magam, aztán amikor elveszik tőlem, visszatérek Vanguard-ozni (játszanék én az első MW-vel is, de nincs szabad 100 GB-om), hogy a későbbi bétakörökben megint nekifussak, majd izgatottan várjam a teljes változat megjelenését. Nem szerelem ez, hanem inkább hagyomány; látom a CoD-ok hibáit, de iszonyúan élvezem őket.

Hirdetés

Kaci - A hétvégén nálunk vendégeskedik pár családtag, akik semmit nem tudnak a videojátékokról, úgyhogy itt a tökéletes lehetőség, hogy bevezessem őket ebbe a világba. Bár eredetileg Metal: Hellsinger-ezni terveztem, talán nem ez a legjobb kiindulási pont, úgyhogy kalandjátékokkal, interaktív filmekkel töltjük majd az estéket. Úgyis újra akartam játszani a Telltalte-féle The Walking Deadet.

Zs - Én továbbra is az Iron Marines Invasionnel múlatom a szabadidőm, a képességek tuningolása ugyanis eltérített a kampánytól, így napok óta csak a mellékküldetéseket darálom. Az Ironhide újdonsága viszont feltüzelte bennem az RTS-lázat, így a hétvégén talán beizzítom a Starcraft 2-t is.

Szabi - Egész egyszerűen nem tudom letenni a Mass Effect Legendary Edition végigjátszásomat, annak ellenére sem, hogy korábban már kétszer átrágtam magam a trilógián, s most emiatt rostokol a sarokban a Horizon Forbidden West. Shepard parancsnok történetének első felvonására egy alaposabb csiszolás azért ráfért volna, de a második rész ezúttal is úgy szippantott be, mintha most játszanék vele először. Kérném vissza azt a BioWare-t, amely képes volt ilyen időtállót alkotni!

Hunter - A Tekken 8 bejelentés után nyilván nem fogok mást csinálni, mint a Tekken 7-et pörgetni, amíg csak bírom idegekkel. Juliával már egész vállalhatóan megy, de a hétvégén egy kicsit bele akarok ásni Elizába is, mert bár furák a képességei, a játéktempóját nagyon élvezném. Aztán ebből úgyis az lesz, hogy reggel elvernek zsinórban tízszer, én meg fülemet-farkamat behúzva megyek a WoW Classic új szerverére szintezni az altomat.

Kivi - Az MLB nemrég ünnepelte a Roberto Clemente napot a fiatalon elhunyt kiváló játékos emlékére. Az SDS ezért ingyenesen elérhetővé tett egy remek Clemente-lapot az MLB The Show 22-ben, úgyhogy ráhajtok a kapcsolódó kihívásokra. Sőt, a szezon is hétvégén fordul az új programmal, így bőven lesz tennivaló a játékban. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


MattMadzz - A hétvégén valószínűleg a League of Legends mellett csak a Modern Warfare II kap majd szerepet, ám mivel nincs PlayStationöm, csak streameket nézek majd. Elképesztően rápörögtem a témára, a 2019-es epizód is sokszor előkerül mostanában. Ellenben a FIFA 22-től könnyes búcsút vettem, nem focizok most már a FIFA 23 megjelenéséig.

Szada - Mivel szeretem a Disney, illetve a Pixar rajzfilmjeit és a stúdiók figuráival nőttem fel, ezért biztosan bele fogok kóstolni a Disney Dreamlight Valley-be, amelyben benne van szinte mindenki Mickey egértől kezdve Buzz Lightyearen át Wall-E-ig, ráadásul a játék bekerült a Game Passba, szóval minden adott a varázslathoz. 

Chava - Csak pislogok, mint egy fejbe vert fülesbagoly, hogy mi történt Az Esernyő Akadémiával a harmadik évadban, de ha már elkezdtem, akkor végignézem. Utána viszont rögvest ledarálom a Cyberpunk: Edgerunners animesorozatot is, mert eddig csupa jót hallottam róla. Szeretnék emellett valamennyit haladni az Icewind Dale Heart of Winter kiegészítőjében is, jó lenne még a tél beállta előtt befejezni.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)