Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - bajos volt az indulás

|

Megjelent a tömegek által türelmetlenül várt Modern Warfare, akik szépen le is olvasztották a szervereket, az Infinity Ward pedig igyekszik rendezni a helyzetet.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare végre megjelent, de nem mindenki élvezheti felhőtlenül. Mivel a játékra hirtelen hatalmas tömegek próbáltak felcsatlakozni, a szolgáltatás elköszönt és összeomlott. Tekintettel arra, hogy ez talán a franchise történetének eddigi legvártabb epizódja, ez nem annyira meglepő.

Hirdetés

Az Infinity Ward az éjszakát végigdolgozva aztán rendezte a helyzetet, és ma reggel egy tweetben értesítettek mindenkit, hogy elvileg helyre állt az élet rendje, és mindenki csatlakozhat a játék online részéhez. 

Extra hab a probléma-tortán, hogy az Xbox One X tulajok egy kis része arról számolt be, hogy a játék összeomlott a konzoljaikon. Egyelőre ezzel kapcsolatban nem adott semmilyen új infót a fejlesztőcsapat, azon kívül, hogy tudnak a dologról és dolgoznak rajta.

Ti hogy álltok? Fut rendesen a játék? Mik az első tapasztalatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)