Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - hamarosan a kampányba is belekukkanthatunk

|

Az Infinity Ward csapata is érzi már, hogy ideje lenne megmutatni a sztorimódot is.

Hirdetés

Az új Call of Duty: Modern Warfare multiplayer játékmódjáról már elárultak nekünk egészen sok infót, viszont a kampány kapcsán eddig titkolózásba burkolóztak a fejlesztők. Nos, elvileg ez hamarosan megváltozik. 

Hirdetés

Egy kérdésre válaszolva ugyanis Taylor Kurosaki, a játék rendezője a Twitteren megerősítette, hogy hamarosan már a Call of Duty: Modern Warfare kampányából is bemutatnak gameplay anyagokat. Pár küldetést már eddig is megnézhettek a kiváltságosok zárt ajtók mögött, de a nagyközönségnek ezidáig még várnia kellett. Egyelőre nem tudjuk, hogy egy hosszabb játékmenet videóra, vagy egy sima gameplay trailerre számíthatunk, de remélhetőleg hamarosan ez is kiderül majd.

Simán lehetséges, hogy épp a gamescomon történik majd meg a nagy leleplezés. Amennyiben így lesz, mi biztosan azonnal beszámolunk róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)