Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - sokaknak nem tetszik a kevés életerőnél megjelenő fekete-fehér képernyő

|

Az Infinity Ward egy érdekes megoldással érzékelteti, ha karakterünk túl sok találatot szenvedett, de ezzel egyelőre nem arat osztatlan sikert.

Hirdetés

A PlayStation 4-esek már belekóstolhattak abba, milyen is lesz az ősszel megjelenő Call of Duty: Modern Warfare többjátékos része. Így természetesen meg is jelentek az első beszámolók az interneten, de nem mindenki tűnik maradéktalanul elégedettnek.

Hirdetés

A Call of Duty széria már régen elhajította az életerőt mutató csíkot, és bevezette az automatikusan gyógyuló katonákat. Persze a játékos így is tudhatja, mikor ajánlatos visszavonulót fújni, mert alacsony HP esetén vérfoltok jelennek meg a képernyőn az újabb részekben. A jelek szerint az Infinity Ward ezt továbbfejlesztette egy picit, így a Modern Warfare-ben minden fekete-fehér lesz, ha hősünk nem érzi túl jól magát. Ha kíváncsiak vagytok, hogy fest ez a gyakorlatban, tekerjetek 0:50-hez az alábbi videóban:

Elég drámai, de sajnos vannak olyanok, akik másképp vélekednek róla. A fejlesztők közzétettek egy posztot a Redditen, amiből kiderült, hogy a játékosok visszajelzései alapján már a fekete-fehér képernyővel is foglalkoznak. Vannak olyanok, akik már hozzászoktak, de sokan abban reménykednek, hogy a megjelenésre kikerül ez a játékból.

Titeket is zavar ez a különleges effektus?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)