Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - több különleges kiadás is érkezik a játékból

|

Ha hajlandók vagyunk egy kicsit többet fizetni a vásárláskor, akkor bezsebelhetünk némi elég ütős extrát.

Hirdetés

Ősszel visszatér a Call of Duty széria, aminek a legújabb részéért ezúttal ismét az Infinity Ward felel. A bejelentés óta megtudtunk már jó pár érdekességet a játékról, és most az is kiderült, milyen kiadásokban vehetjük meg azt.

Hirdetés

Az Activision a hivatalos oldalán részletezte a Call of Duty: Modern Warfare különféle variációit, amelyekkel bizonyos extra tartalmakat is beszerezhetünk az alapjáték mellé. Digitálisan három változat közül válogathatunk, így a Standard mellett elérhető lesz az Operator, valamint az Operator Enhanced Edition is.

Az Operator vagy Operator Enhanced megvásárlásával kapunk három Operator Packot is, amelyek játékbeli öltözékeket és fegyverskineket tartalmaznak. Ezek mindegyike egyébként a Call of Duty 4: Modern Warfare egy-egy misszióját idézik meg, és bizony elég jól néznek ki.

A digitális verziókkal együtt továbbá megszerezhetünk még egy egyedi, játékbeli taktikai kést, egy Prestige Tokent a Call of Duty: Black Ops 4-hez, az Operator Enchanced kiadás vásárlói pedig 3000 Call of Duty Pointtal lehetnek gazdagabbak.

Természetesen kézzelfogható formában is megjelenik a játék, és az alapkiadás mellett elérhető lesz bizonyos helyeken egy Precision Edition nevű pakk is, amibe elég sok minden került. Ha ezt választjuk, akkor a fentebb említett apróságok mellett kapunk egy fémtokot, illetve a KontrolFreek által gyártott jóságokat a kontrollerünkhöz. Az Egyesült Államokban lévő GameStop üzletekben pedig még egy különleges kártyát is kapnak a vásárlók ehhez a kiadáshoz.

Ti megveszitek majd a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)