Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - már most hangol a launch trailer

|

Pár hét még hátravan a megjelenésig, de az Activision nem tudott tovább várni.

Hirdetés

Valahol reménykedtünk abban, hogy a Breakpoint legalább október 25-éig, a CoD: Modern Warfare megjelenéséig segít enyhíteni egy jó, modern időkben játszódó shooter iránti vágyakozásunkat, de a Ubisoft elég nagy csalódást okozott. Lehet, hogy ezért adta ki most az Activision az alábbi trailert, hogy a csalódott játékosok tudják: van, akire még számíthatnak.

Hirdetés

Persze aztán kiderülhet, hogy a Modern Warfare sem lesz olyan jó, amilyennek a béta és a trailerek alapján tűnt, de erre kevés esélyt látunk. Az utolsó trailer összefoglalja, milyen élményre számíthatunk, hallhatunk néhány menő beszólást Price-tól, és Metallica szól, ami azonnal dob az értékén.

Várjátok már a megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)