Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - a sorozatban még sosem folyt ekkora terepen a háború

|

A Ground War játékmódban lesz elérhető az a pálya, ami 1:1-es méretarányban tár elénk egy belvárosi környezetet.

Hirdetés

Ugyan most még csak egy lég távolról lőtt képet láthatunk a Call of Duty: Modern Warfare ígéretesnek tűnő új pályájáról, de ennyiből is leszűrhető, hogy a Tavorsk District mindenképp egy impozáns helyszín lesz - méreteit tekintve legalábbis mindenképp. 

Hirdetés

A Ground War játékmódban (ahol ugyebár 10v10, 20v20, vagy épp 32v32 meccseket nyomhatunk le) elérhető pályán ugyanis építészeti szempontból minden a lehető legrealisztikusabb lesz, magyarul nem másfél négyzetméteres házakba fogunk belefutni. Sőt, ha már maguknál a házaknál tartunk, akkor érdemes arra is kitérni, hogy akár 18 emeletes épületeket is bejárhatunk a Tavorsk District pályán, lelki szemei előtt már ott lebegnek a vérre menő ütközetek a lépcsőházban. 

Az efféle megoldások már-már a Battlefield széria hangulatát idézik. Szerintetek jó, hogy immár az új CoD-ban is lesz ilyen hatalmas pálya, vagy ennek a sorozatnak jobban áll, ha kisebb tereken mennek az összecsapások? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)