Hirdetés

Egy komoly géppuskát is tartogathat még a Modern Warfare harmadik szezonja

|

Nagyon úgy fest, hogy idő előtt kiszivárgott, mit tartalmaz majd a játék következő frissítése.

Hirdetés

Még mindig tart a Call of Duty: Modern Warfare harmadik játékbeli szezonja, amivel együtt több új pálya, fegyver és természetesen egy friss battle pass is érkezett. Könnyen lehet viszont, hogy hamarosan még néhány újdonsággal bővül a játék.

Hirdetés

Megint egy friss információbombával jelentkezett TheGamingRevolution, akinek mostanra már sikerült elérnie, hogy a Call of Duty-rajongók ne kétkedéssel fogadják a szavait. Ezúttal egy videóban mutatott egy olyan kiszivárgott gameplayt, amin nagy valószínűséggel a Modern Warfare egy új fegyverét láthatjuk. Ha minden igaz, az LMG még a játék harmadik szezonjában be fog kerülni, ráadásul a kinézete alapján elképzelhető, hogy a közkedvelt M249 SAW az.

Elvileg holnap, vagyis április 28-án érkezik meg az új frissítés, és akkor kiderül, mi igaz ebből a szivárgásból. Ám addig is érdemes ránézni az alábbi videóra, amiben az LMG mellett más újdonságokról is szó esik.

Szerintetek tényleg az M249 SAW lehet ez a fegyver?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)