Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - nem lesznek loot boxok, de komolyan

|

A fejlesztők tényleg szeretnék ezt nyomatékosítani.

Hirdetés

Az Activision előszeretettel építtet be játékaiba megkérdőjelezhető monetizációs rendszereket, és a Call of Duty sorozatban is láttunk már olyat, hogy fegyverek vagy más, a játékmenetre is hatást gyakorló cuccok voltak ládába zárva.

Hirdetés

Ilyen most nem lesz, ezt a művészeti vezető is megígérte a napokban Redditen. Joel Emslie elég határozott kijelentést tett:

"Továbbra is keringenek téves információk a Modern Warfare-rel kapcsolatban. Jelenleg annyit mondhatok, hogy határozottan NEM dolgozunk supply dropos vagy loot boxos rendszeren. Emellett minden hasznos cuccot játékkal lehet feloldani."

A hét további részében többet is mesélnek majd a mikrotranzakciók kapcsán. Valószínűleg megtudhatjuk, pontosan mit vehetünk valódi pénzért, lesznek-e fejlődést gyorsító cuccok, vagy csak skineket zárnak fizetőkapu mögé. Kíváncsian várjuk, de még annál is izgatottabbak vagyunk a megjelenés miatt, ami 11 nap múlva esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)