Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - ebből sem maradnak ki a loot boxok?

|

Eléggé úgy tűnik, hogy az Infinity Ward lövöldéjében is nyitogathatjuk majd a mindenféle lootot tartalmazó ládákat.

Hirdetés

Elég sokáig elkerülték a Call of Duty-játékokat a sok ellentmondást okozó loot boxok, azonban a 2014-es Advanced Warfare óta már megtalálható a sorozatban ilyen-olyan formában ez a mechanika. Valószínűleg a legfrissebb részből sem fog kimaradni.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare kapcsán eddig még nem kerültek szóba a loot boxok, azonban a játék bétájában egy elég érdekes feliratra lett figyelmes egy Nero nevű youtuber. Az történt ugyanis, hogy miután a videós elérte a 6-os szintet a többjátékos módban, a kezelőfelületen, egészen pontosan a feloldott tartalmak szekcióban megjelent egy "Lootbox: Common Supply Drop" nevezetű felirat.

Mivel a bétában nem lehet ilyen dobozkákat szerezni, valószínűleg csak véletlenül tüntette fel ezt a játék. Azonban ez alapján nagyon is elképzelhető, hogy lesz ilyen játékmechanika a Modern Warfare-ben, aminek értelemszerűen nem örül sok rajongó.

Titeket zavarnának a loot boxok a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)