Hirdetés

Idő előtt felkerült a netre a Call of Duty: Modern Warfare második szezonjának trailere

|

Valószínűleg a hivatalos változat érkezése sincs messze, hiszen már a küszöbön vannak az újdonságok.

Hirdetés

Sok remek dolgot hozott a játékosoknak a Call of Duty: Modern Warfare első szezonja, de szerencsére nem kell beérniük ennyivel, hiszen a fejlesztők már javában készülnek a másodikra. Egy kiszivárgott videónak köszönhetően pedig már most megnézhetjük, mire is számíthatunk a folytatásban.

Hirdetés

Egy Xbox One-fióknak hála valahogy kiszivárgott a második szezon trailere, ami adott egy kis ízelítőt az érkező új tartalmakról. A videóban négy új pálya, az Atlas Superstore, a Bazaar, a Rust, valamint a Zhokov Boneyard látható, illetve megnézhetünk néhány friss fegyvert is.

A rajongói visszajelzések egyelőre picit vegyesek a kiszivárgott anyaggal kapcsolatban, ugyanis sokan nehezményezik, hogy nem szerepelt benne a battle royale mód, ami alapján elképzelhető, hogy nem kapjuk meg azt a második szezonban. Aztán az is lehet, hogy valahogy kimaradt a battle royale-ra vonatkozó rész a trailer ezen verziójából, és a hivatalosban már láthatjuk.

Nektek hogy tetszenek az újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)