Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - elindult a játékon belüli digitális bolt, megérkeztek a mikrotranzakciók

|

A Season One frissítéssel rengeteg új tartalmat kaptunk, ezzel együtt érkezett meg a digitális bolt is, ahol mindenféle kiegészítőket vásárolhatunk karaktereinkhez.

Hirdetés

Az első szezon megérkezésével rengeteg új tartalom került be az elmúlt időszak egyik legnépszerűbb FPS-ébe, a Call of Duty: Modern Warfare-be, köztük a Battle Pass is, mely busásan jutalmazza a játékban elért fejlődésünket. Nem csak a szezonbérlet megvásárlásával kaphatunk cuccokat, ugyanis elindult a játékon belüli bolt, amiben folyamatosan cserélődő kínálatból választhatunk.

Hirdetés

Azt mind sejtettük, hogy az Activision lövöldéje nem mellőzi majd a mikrotranzakciókat, ez a mechanika pedig a Season One elésedésével együtt érkezett el. Minden extra tartalmat Call of Duty pontok vásárlásával oldhatunk fel, melyből a legkisebb csomag nagyjából 600 forint, amiből 200 pontot vásárolhatunk, a legdrágább pedig körülbelül 30 ezer forintot kóstál, ezért viszont 13 ezer pont üti a markunkat. A digitális fizetőeszközt Operator skinekre, kivégző mozdulatokra, matricákra, calling cardokra és fegyverkinézetekre költhetjük:

Ahogy láthatjuk, a kiadó tanult az EA hibájából és nem zár olyan dolgokat fizetős korlát mögé, melyek a játékmenetet módosítanák, mindössze kinézetbeli dolgokat vásárolhatunk a boltban. A Fortnite-hoz hasonlóan a kínálat itt is megszabott ideig elérhető, utána lecserélődik, ezzel a mechanikával váltva ki a sokkal kétesebb megítélésű loot boxokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)