Hirdetés

Sokkal jobb lesz az életetek, ha átállítjátok a minimapet a Call of Duty: Modern Warfare-ben

|

Mindenki szabadon eldöntheti, kör- vagy négyzet alakú térképet szeretne-e látni, de a választás elég egyértelmű.

Hirdetés

Tegnap megérkezett a Call of Duty: Warzone, a Modern Warfare alapjaira építkező, de önállóan, ingyenesen is játszható battle royale mód. Szerencsére most nem volt olyan fájdalmas frissíteni, mint januárban, és látszólag a szerverek is bírják a strapát, úgyhogy ha még nem próbáltatok rá, bátran tegyétek meg, hátha épp ez az a BR-élmény, amit mindig is kerestetek. A Plunder mód szintén ajánlott egyébként.

Hirdetés

A tegnapi frissítéssel érkezett egy kapcsoló is, ami lehetővé teszi, hogy ízlés szerint átállítsuk a minimapet. A beállítások General fülén, a HUD résznél van egy Mini Map Shape nevű menüpont, aminél a Roundot választva kerek, a Square-re állítva pedig négyzet alakú térképet láthatunk a képernyő bal felső sarkában. Erősen javasolt utóbbit választani, ilyenkor ugyanis 21,5 százalékkal nagyobb területről kaphatunk visszajelzéseket.

Írjátok meg, hogy a váltás után éreztek-e életminőség-javulást, jobbá váltatok-e a játékban, szebben csillog-e a hajatok, vagy akár a szemetek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)