Hirdetés

Naná, hogy a Mountain Dew-val és a Doritosszal köt partnerséget a Call of Duty: Modern Warfare

|

Ha szerencsénk van, akkor akár egy exkluzív operátor-skint is bezsebelhetnek a játékosok a promóciónak köszönhetően.

Hirdetés

Gyakran szoktak azzal viccelődni, hogy a tipikus gamer Mountain Dew-t vedel, miközben Doritostól morzsás kézzel szorongatja az egeret vagy a kontrollert. Most viszont könnyen lehet, hogy az új Call of Duty játékosai valóban így fognak festeni néhány hónap múlva.

Hirdetés

Az Activision és a PepsiCo közös promóciót indít, aminek keretében már egyetlen Mountain Dew, Mountain Dew Amp Game Fuel, illetve Doritos vásárlásával bezsebelhetnek a rajongók egy kódot, és a felhasználsával dupla mennyiségű XP-t zsebelhetnek be a Call of Duty: Modern Warfare-ben. Az akció október 6-tól december 31-ig tart, és néhány Amp Game Fuel még egy exkluzív operátor-skint is rejthet.

Egyelőre nem tudjuk, hogy nálunk is elérhető lesz-e a promóció, de tekintve, hogy korábban már lehetett hasonló módon, csak épp egy másik termékkel dupla XP-t szerezni a sorozat éppen aktuális részéhez, jó eséllyel mi sem fogunk kimaradni a mókából. A tengerentúlon pedig biztosan népszerű lesz a dolog, hiszen ott promóció nélkül is viszik ezeket a termékeket, mint a cukrot.

A Call of Duty: Modern Warfare egyébként október 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Szerintetek is a Doritos-Mountain Dew kombináció a gamerek legfőbb tápláléka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)