Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - Metallica dobja fel a multis előzetest, játékmenetet is láthatunk

|

Egyébként is jó, de a zeneválasztástól lett csak tökéletes.

Hirdetés

Én eleve elfogult vagyok a Call of Duty-val kapcsolatban, mert még a rosszabb részekbe is beletoltam 15-20 órát (azt meg sem mondom, hogy a CoD 4-be mennyit), de minden jel arra mutat, hogy az idén megjelenő Modern Warfare tényleg jó lesz. 

Hirdetés

Ahogy az mostanában szokás, egy - a cikk megírásának pillanatában még zajló - élő közvetítés során beszélgettek a fejlesztők a játék többjátékos módjáról, de az alább látható, kedvcsináló előzetest már a műsor elején megmutatták, és ezzel együtt számos gameplay videó bukkant fel. Beszúrtunk néhányat, de YouTube-on még több található. A bejelentett újdonságokat később egy külön cikkben foglaljuk össze, nézzetek majd vissza!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)