Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - képeket és érdekes infómorzsákat is kaptunk

|

Bár a szokásosnál jóval visszafogottabb stábbal érkezett az Activision Los Angelesbe, azért a Call of Duty hallatott magáról.

Hirdetés

A Sony távolmaradása nemcsak azért fájó pont az E3 kapcsán, mert így nem láttuk a cég exkluzívjait, hanem azért is, mert a hagyományosan PlayStation hátszéllel érkező játékokhoz sem kaptunk trailereket. Ilyen a Call of Duty is.

Hirdetés

Az E3 Coliseum alatt azért szó esett a játékról. Megosztották például az alábbi két képet, amik elvileg a többjátékos módból származnak. Az elsőn egy teljes álcahálóba bújtatott katonát látunk, aki azért izgalmas, mert az új grafikus motoronak köszönhetően sokkal realisztikusabban mozog majd a ruházat a karaktereken, a másodikon pedig egy Juggernaut páncélba bújtatott figura lövi épp szitává a pályát. Az új grafikus motoron egyébként 5 éve dolgozik a csapat, és az újításoknak köszönhetően kaliber-függő lesz például, hogy át tudunk-e lőni bizonyos falakat.

Megtudtuk azt is, hogy Captain Price visszatér, és bár egy egészen más karakter lesz, megpróbálták megőrizni azokat a részeket, amik emlékezetessé tették. A kampány egyik felében egy Price alatt dolgozó brit katonát, Sgt. Kyle Garricket alakítjuk majd, míg a második felében egy CIA ügynök bőrébe bújhatunk, aki a Közel-Keleten teljesít szolgálatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)