Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - az Nvidia szerint ez kell ahhoz, hogy 4K-ban, ray tracinggel is meglegyen a 60 fps

|

A minimum és az ajánlott követelmény mellé írt még pár javaslatot a cég.

Hirdetés

Ebben a hónapban megérkezik a Call of Duty sorozat legújabb darabja, ami szimplán a Modern Warfare alcímet kapta, és realisztikus, modern hadviselést ígér a rajongók számára. A gépigényt a napokban megtudtuk, és főleg attól esett le az állunk, hogy mennyi szabad hely kell neki. 

Hirdetés

Az Nvidia által közzétett javaslatok alapján az Ultra szinthez egy GeForce GTX 2080 SUPER-t ajánlanak, és ezért cserébe 60 fps-t, 4K-s felbontást, továbbá valós idejű ray tracinget kapunk legmagasabb szintű beállítások mellett. Ha ez igaz, az nagy szó lesz. Ha kíváncsiak vagytok, hogyan szuperál majd a játék az egyes hardvereken, mindenképp ajánlatos ránézni az Nvidia táblázatára.

Megtudtuk azt is, hogy az Nvidia Ansel segítségével a kampány során bármikor készíthetünk majd képeket, és használhatjuk a Highlightsot is legszebb multis pillanataink mentésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)