Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare béta gépigény - ilyen vas kell a hadbalépéshez

|

A nyílt béta kliense már mindenki számára letölthető, de mielőtt megnyomnád a gombot, érdemes lehet átfutni a követelményeket.

Hirdetés

Ma fog elindulni a Call of Duty: Modern Warfare következő béta alkalma (már multiplatform), míg mától csak az előrendelők játszhatnak, szombattól kezdve szabad lesz a parti mindenki számára. Az előtöltés már elérhető, érdemes is lesz élni a lehetőséggel a kliens 45 GB-os méretét elnézve. Persze nem árt tudni, hogy milyen erőmű kell ahhoz, hogy PC-n zavartalan legyen az élmény.

Hirdetés

A nyílt béta indulása előtt az Activision szerencsére megosztotta velünk a gépigényt is. Fontos hozzátenni, hogy ez a bétához tartozó hardverkövetelmény, így a megjelenésre még változhatnak a dolgok.

Call of Duty: Modern Warfare béta minimum gépigény

Op. rendszer: Window 7, 64-bit
Processzor: Intel Core i5 2500k vagy AMD-s megfelelője
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 670 2GB / GTX 1650 4GB / AMD Radeon HD 7950
Szabad hely: 45 GB

Call of Duty: Modern Warfare béta ajánlott gépigény

Op. rendszer: Window 10, 64-bit
Processzor: Intel Core i7 4770k vagy AMD-s megfelelője
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / GTX 1660 6GB / AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580
Szabad hely: 45 GB

A leírásnál az Activision megjegyezte, hogy a játék csak és kizárólag DX12 kompatibilis rendszeren fog elindulni. Nálatok menni fog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)