Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - minden platformra egyszerre érkeznek az új tartalmak

|

Már egy hét előnyt sem kapnak a PlayStation 4-en játszók.

Hirdetés

A Call of Duty sorozat játékosai éveken át kénytelenek voltak elviselni, hogy valamely platformra előbb érkezetek az új pályák: először az xboxosok jártak jól, aztán az Activision a Sonyval kötött üzletet. Az egyhónapos exkluzivitás aztán egyhetesre csökkent, most azonban teljes mértékben el fog tűnni.

Hirdetés

Az Infinity Ward bejelentette, hogy minden, a megjelenés után bekerülő pálya, játékmód és Spec Ops küldetés ugyanakkor válik majd elérhetővé a Modern Warfare PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os változatában egyaránt, mert így könnyebb megoldani a cross-playt. Hozzátették, hogy lesz azért ez-az, aminél előnyt élveznek a PS4-esek, de nem árulták el, hogy mire utalnak. Ígértek egy meglepetést a megjelenés napjára is; szerintünk nem lehetetlen, hogy a Sony platformját választók korlátozott ideig gyorsabban fejlődhetnek, de ez csak spekuláció.

A Modern Warfare nyílt bétája holnap este 7-kor válik újra elérhetővé, a teljes játék pedig október 25-én jelenik majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)