Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - miért lesz király a PC-s verzió?

|

Egy 4K-s trailer futott be (amit magyar felirattal nézhettek meg nálunk), ami főként azt mutatja be, milyen lehetőségeket kapnak azok, akik ezen a platformon vonulnak háborúba.

Hirdetés

Már október elején megérkezett a Call of Duty: Modern Warfare launch trailere, ami nagyjából bemutatta nekünk, miről is fog szólni a játék. Most pedig közzé lett téve egy újabb kedvcsináló, ami kifejezetten a PC-s verzió extráira fókuszál hasonló köntösben persze, szóval nagy újdonságokat látnivalók terén ne várjatok.

Hirdetés

Számos más multiplatform címhez hasonlóan az új Modern Warfare is PC-n nyújtja majd a legjobb teljesítményt, hiszen ha elég erős hozzá a gépünk, akkor 4K-s felbontással, fps korlát nélkül lövöldözhetünk. Ráadásul az ígéretek szerint eddig még sosem látott mennyiségű beállítási lehetőséget kapunk ezen a platformon, szóval a jelek szerint alaposan kitett magáért a portolási munkálatokért felelős Beenox.

A technikai részleteken felül pedig az is kiderült, hogy a PC-s előtöltés magyar idő szerint október 22-én, este 7 órakor válik elérhetővé, tehát az előrendelők ettől az időponttól kezdve tudják letölteni a játékot a Battle.neten keresztül.

Ti várjátok már a Call of Duty: Modern Warfare megjelenés napját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)