Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - a Piccadillyt is átalakította az új frissítés

|

Gyengébb lett továbbá a 725 shotgun és az M4A1 is.

Hirdetés

Folytatja a játék balanszolását az Infinity Ward, rá is fér a játékra, hogy helyre tegyenek benne pár dolgot. Most már végre nem csak a fegyverek állítgatására fordítottak figyelmet.

Hirdetés

A 725 hatótávjának csökkentése és az M4A1 fejlövéses sebzése csökkent, valamint utóbbi esetében nagyobb lett a szórás csípőből tüzelésnél. A FAL visszarúgását ugyanakkor lejjebb vették, és mind ezt, mind az EB-14-et gyorsabban lehet szemhez emelni. A Riot Shieldet cipelők jobban sebződnek majd a robbanásoktól, és nem kerül a pajzs a hátukra, ha Stimet használnak.

A legtöbbet ekézett pályák közé tartozó Piccadillyn egy kicsit megvariálták a spawnhelyeket TDM-ben és Dominationben, illetve a kút mellől áttették a buszokhoz a B zászlót. Fontos még, hogy a lépések hangja célozva sétálás és guggolás közben is ugyanolyan halk lett. A változások teljes listáját itt találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)