Hirdetés

Két borzalmas playlisttel trollkodja meg az Infinity Ward a Modern Warfare játékosait

|

A csapat ezzel is megmutatja, hogy hallja a játékosok kéréseit.

Hirdetés

Mindig extra letargikus hangulatba kerülünk HP-val, amikor elveszi tőlünk az Infinity Ward a Shoot House-t, és csak valamelyik másik playlistet választva reménykedhetünk abban, hogy felbukkan a rotációban a játék (szerintünk) egyik legjobb zónája. Sajnos most sem kapott külön playlistet, de legalább a Shipment igen - csak épp az is egy pokoli élményt kínál.

Hirdetés

Április 1. alkalmából két különleges playlisttel ajándékozottt meg minket a drága jó IW. Az I Have Trust Issues a neve sugallata ellenére nem a Rustra dob be minket, de még csak nem is a Shipmentre, amit a leírása állít: aki ezt választja, a játék legrosszabbnak tartott pályáján, a Piccadillyn játszhat szüntelenül.

A másik a COD Players Only Want One Thing, amin 24 órában csak a Shipment pörög, viszont kétszer tíz játékos játszhat egyszerre, pedig köztudott, hogy már 6v6-nál is nagyon szűkös a tér.

Aki nem gondolja, hogy az élet célja a végeláthatatlan önostorozás, az újraélesztést újjászületésre cserélő Cyber Attack Pro-t és a mesterlövész puskákkal játszható 3v3 Gunfightot is választhatja.

Szerintetek egyébként melyik a játék legjobb és legrosszabb pályája?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)