Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - elsőként PS4-re érkeznek majd a plusz tartalmak

|

A 2019-es Call of Duty: Modern Warfare érkező bővítményeire nem minden platformon csaphatunk le azonnal.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare visszatér közénk és úgy tűnik, hogy az akció mellett sem fél majd a háború komolyabb, de sokkoló témáihoz is hozzányúlni, aminek minden érett (értsd korábbi CoD-okon edződött, kampányrajongó) játékos örülhet. Sajnos a visszatérés remek híre mellett valami olyasmi is kiderült, ami nem mindenki napját édesíti meg: a Sony konzolján játszó rajongók előbb férhetnek majd hozzá az extra tartalmakhoz, mint a többiek. Nem túl meglepő ez persze, ismerős a recept.

Hirdetés

A Black Ops 4 esetéhez hasonlóan a PlayStation 4-es játékosok ezúttal is egy héttel korábban kaparinthatják meg a bővítményeket, plusz tartalmakat, ahogy azt a hír végén található, PlayStation csatornára feltöltött előzetes végén is láthatjátok.  Ennek ellenére legalább ezek teljesen ingyenesek lesznek minden platformon, mivel Season Pass és fizetős DLC-k nélkül érkezik meg a játék a boltok polcaira. Szerencsére nem jelent nagy lemaradást senki számára ez a hét napos PS4 exkluzivitás (főleg mert a cross-play is tervben van), nem érdemes bánkódni, inkább nézzétek meg még egyszer a rendkívül hangulatos első előzetest:

Nektek hogy tetszik eddig a hangulat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)