Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - a fejlesztők feje felett hozták meg a döntést a PS4-exkluzivitásról

|

A State of Playen bejelentett Survival módot érintő deal eléggé felhergelte a Call of Duty játékosokat, de a fejlesztők szerint egy ilyen döntés meghozatala jóval az ő hatáskörükön kívül esik.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare esetében az alkotók kiemelték, hogy nagyon nagy hangsúlyt fektettek a játék egyjátékos módjára és a történetre, de emellett persze rengeteg multiplayer módot kapunk, ahol a komákkal csapathatunk. A keddi State of Playen egy bővebb bemutatót láthattunk a multi Spec Ops névre keresztelt szegmenséből, mely egy kooperatív móka lesz. Ennek a módnak egy szelete a Survival, amiről azonban kiderült, hogy egy éven keresztül kizárólag PS4-en keresztül érhetjük majd el.

Hirdetés

Az exkluzivitási deal értelemszerűen felrobbantotta az internetet és a PC és Xbox One tulajok egy emberként támadják a játék alkotóit, akik most reagáltak is a botrányra. Taylor Kurosaki, aki narrative directorként dolgozik a Modern Warfare-en elmondta, hogy ők mindent megtesznek azért, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsák a játékosaiknak. Megérti hogy vannak akik csalódottak, azonban azt is hozzátette, hogy egy ilyen döntés meghozatala messze nem az ő hatáskörük:

Kiemelte, hogy ez az egyezség kizárólag a Survival módot érinti, minden egyéb tartalom egyaránt érkezik az összes platformra. Vannak olyan játékosok persze, akik a Modern Warfare bojkottjára szólítják fel társaikat, kíváncsian várjuk, hogy ez milyen hatással lesz az eladásokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)