Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - ray tracinggel felturbózott gameplayt mutatott az új trailer

|

Valóban szemkápráztató látványnak örülhetnek majd az RTX-es kártyák tulajdonosai.

Hirdetés

Nyakunkon a 2019-es gamescom, ahol biztosan sok érdekes infót kapunk majd az új Call of Duty: Modern Warfare-ről is, de az Nvidia már most gondoskodott arról, hogy az expó kezdete előtt se unatkozzunk. Nemrég közzétett új előzetesükben ugyanis a játék ray tracinggel megspékelt látványvilágát csodálhatjuk meg. 

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare kampányában, illetve a 2v2 Gunfight multiplayer játékmódban is adott lesz a ray tracing lehetősége azoknak, akik birtokolják a technológiához szükséges hardvert - a sok játékost megmozgató multiplayer módokban tehát nem lesz elérhető a ray tracing, de ezen valószínűleg senki sem lepődött meg. Az említett videót itt lent ti is megnézhetitek, a kampányból és a 2v2 Gunfight módból is kaptok benne egy kis ízelítőt. 

A ki- és bekapcsolt RTX közötti különbséget remekül prezentálta a trailer is, de ha ti képeknek jobban hisztek, akkor érdemes megnyitnotok ezt a galériát:

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Azt egyelőre nem tudjuk biztosan, hogy a ray tracing támogatás már a megjelenés napján elérhető lesz-e, vagy esetleg csak egy későbbi frissítés hozza majd el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)