Hirdetés

Hamarosan jön a Call of Duty: Modern Warfare 3 Remastered is?

|

Egyelőre inkább csak spekulálni lehet a Call of Duty: Modern Warfare 3 felújított változatának érkezésére, de egy, a korábbi bejelentéseket is beelőző forrás szerint hamarosan teljes lehet a trilógia.

Hirdetés

Nemrég a játékos közönség kisebb meglepetésére, a bejelentés után rendkívül hamar megjelent (egyelőre még csak PS4-re) a Call of Duty: Modern Warfare 2 kampányának felújított változata, a hivatalos leleplezést viszont több pletyka is megelőzte, amik a közönségkedvenc epizód visszatérését jósolták meg. Egy, az elérhető információkat összegyűjtögető videós ismét egy bátor tippre vállalkozott, ismeretei szerint ugyanis hamarosan teljessé válik a trilógia, és a Call of Duty: Modern Warfare 3 Remastered is megjelenik.

Hirdetés

TheGamingRevolution nevű YouTube-csatorna készítője a Warzone módról és az MW2 Remastered érkezéséről is tweetelt még a bejelentés előtt (igaz, akkori forrása azt jósolta, hogy a multiplayer mód nem marad ki a csomagból), egy friss videójában pedig azt állítja, hogy hamarosan felfrissített látványvilág mellett játszhatjuk végig a Modern Warfare 3-at is. A videóban egy sokkal régebbi pletykára utalt vissza, ami szerint a Sony még 2016-ban rendelte meg az Activisiontől a teljes Modern Warfare trilógia újrakeverését (ezért is játszhatnak korábban a legutóbb kiadott kampánnyal a PS4-es játékosok), aminek még a 2019-es Modern Warfare Reboot előtt meg kellett volna jelennie, hogy PS4-en a korábbi trilógiával hangolódhassunk az új részre.

Ám egy amerikai lövöldözés miatt a kiadónál nem látták bölcs dolognak újra megjelentetni a No Russian küldetést, emiatt csúszott 2020-ra a Modern Warfare 2 Remastered kiadása. A halasztás miatt viszont a TheGamingRevolution szerint nem kell sokat várnunk a harmadik kampány felújított változatára sem, hiszen az eredeti határidő miatt az is nagyrészt elkészült már. Elmondása szerint az MW3 Remastered a 2016-os Modern Warfare Remastered motorját használja majd, és csak a kampányt tartalmazza, de a megjelenési dátumra neki sem volt konkrét tippje. Okkal számíthatunk arra, hogy még az idei, új Call of Duty előtt kidobják, lezárva ezzel egy időre a Modern Warfare-szálat, és teret adva a Black Ops széria újraélesztésének - már ha valóban erre számíthatunk idén.

Szerintetek mikor érkezhet az utolsó felújított Modern Warfare sztori?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)