Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - mikrotranzakció jöhet?

|

Tíz, jelenleg nem használható fegyvert és a fegyverkereskedőre utaló nyomokat talált egy játékos a Modern Warfare Remastered fájljai között bányászva.

Hirdetés

Az újrakevert Call of Duty 4 az Infinite Warfare-hez és az utóbbi évek játékaihoz képest viszonylag egyszerű. Nem válogathatunk scorestreakek között, nem aggathatunk három-négy kiegészítőt a fegyverekre - semmi nincs túlbonyolítva. Emellett nem hozták át a Black Marketet, avagy a mikrotranzakciós szegmenst, aminek lényege, hogy ládák nyitogatásával juthatunk új cuccokhoz, calling cardokhoz, stb. - ez a testreszabási lehetőségek alacsony mértéke miatt okafogyott.

Egy redditező, Tails viszont mélyre nyúlt, és olyan fájlokat talált, amik a Black Market részeként működő fegyverkereskedőre utalnak. Talán hozzá kapcsolódik az a tíz fegyver is, amik más Call of Duty játékokból lehetnek ismerősek, és bár némelyikük nem készült el teljesen, vannak, amik működőképesek, és minden animációjuk kész, csak a textúra hiányzik róluk. Ilyen a vadonatúj Kamchatka automata shotgun is, amit Semyelnek köszönhetően láthatunk működés közben. 

Elképzelhető, hogy a decemberben érkező pályacsomaggal jönnek ezek a stukkerek, de lehet, hogy csak véletlenül maradtak meg a fájlok. Meglátjuk. Alábbi galériánkban megtaláljátok mindet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)