Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - botok ellen is játszhatunk

|

Aki gyakorolgatna egy kicsit, de nem szeretne más, idegen játékosok ellen játszani, a Modern Warfare Remasteredben botokra is lövöldözhet.

Hirdetés

A rajongók sok mindent kértek a Raven Software-től, a csapat pedig szerencsére hallgat rájuk. A Call of Duty: Modern Warfare Remastered nem csak egy az eredetinél szebb játék lesz, funkciókban is többet kínál. 

Amos Hodge vezető tervező elég aktívan válaszolgat a kérdésekre. Legutóbb a kontroller érzékenységének beállítási lehetőségeit, a korábbi narrátor visszatérését és számos más újítást erősített meg, most pedig azt, hogy a játékban a privát meccsek során bepakolhatunk a játék által irányított ellenfeleket (avagy botokat), így ha esetleg nem jön össze elég haver egy kis gyakorláshoz, akkor sem kell percekig egymást kergetni a pályán eredménytelenül. 

A Modern Warfare Remastered csak az Infinite Warfare-rel együtt lesz megvásárolható, és az új CoD lemeze mindenképp kell majd a futtatáshoz.

Ti mit szeretnétek még a játékban látni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)