Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - négy új csalástól fetrengünk majd

|

Az Intel cheatek az egyik legviccesebb részei a Call of Duty játékoknak, és természetesen ez a Modern Warfare újrakevert verziójából sem marad el.

Hirdetés

A Kotaku kollégája már kipróbálta a Call of Duty: Modern Warfare Remastered kiadását, és ha már ilyen szerencsés helyzetbe  került, akkor megmutatta nekünk is, hogy milyen csalásokat rejt a játék.

Az első a sorban a dinnyefej csalás, aminek köszönhetően az ellenfelek feje helyén görögdinnyék lesznek. Így fejest beadni megmagyarázhatatlanul kielégítő lesz majd.

A második cheat kevésbé vicces, viszont igen látványos. Különböző filtereket lehet rátenni a képre, ami jelentősen megváltoztatja a játék színvilágát. A szűrők sorrendben a következők: CoD Noir, Photo-Negative, Super Contrast és Ragtime Warfare.

Ha valaki unja a klasszikus gránátokat, akkor citromra is válthat. Bizony, a "Lemon-Nade" egy létező fegyver (mondjuk azt szeretném tudni, hogy a kibiztosítás animáció alatt mit húz ki a citromból).

A legnagyobb poén valószínűleg a Zakhaev's Sons, aminek köszönhetően minden ellenfél Victor Zakaevvé változik és egy hatalmas rakétavetőt kap fegyverként.

Azt a kedves kolléga nem árulta el, hogy ezeket a csalásokat hogyan lehet feloldani, de talán jobb is így. Annyira nem hiányzik, hogy percenként 45-ször lőjenek szájba minket rakétával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)