Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - csak akkor fut, ha berakod az Infinite Warfare lemezt?

|

A legfrissebb hírek szerint nem lehet idő előtt elpasszolni az Infinite Warfare lemezét, arra ugyanis végig szükségünk lesz.

Hirdetés

Jelenlegi információink szerint a Modern Warfare Remastered csak és kizárólag az Infinite Warfare csomag részeként lesz beszerezhető, és bár nemrég pletykaként felmerült, hogy esetleg külön is értékesítik majd, az Activision ezt eddig nem erősítette meg.

Sokan azonnak hangot is adtak nemtetszésüknek, és néhányan már úgy készülnek a megjelenésre, hogy az Infinite Warfare lemezét tovább is adják valakinek, hiszen őket csak a Modern Warfare felújított változata érdekli. Az egyik rajongói oldal, a Charlie Intel fedezte fel, hogy erre valószínűleg nem lesz lehetőség, a hivatalos weboldalon ugyanis a játék leírásába nemrég bekerült a 

game disc must be inserted to play Modern Warfare Remastered

mondat, vagyis a lemeznek a meghajtóban kell lennie ahhoz, hogy játszani tudjunk. Mivel a Modern Warfare Remastered csak digitálisan lesz kapható, itt minden bizonnyal az Infinite Warfare lemezéről van szó. Ez nyilván nem vonatkozik azokra, akik digitálisan vásárolták meg a játékot.

Egyelőre nem tudjuk, hogy valóban erről van-e szó, vagy csak valamilyen elírás miatt került fel ez a weboldalra, de remélhetőleg hamarosan okosabbak leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)