Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - felboríthatjuk a történelmet

|

A második és harmadik Modern Warfare játék egyik központi szereplője a Call of Duty 4-ben nem játszott nagy szerepet, viszont kulcsfontosságú a folytatások eseményei szempontjából. A Remastered kiadásban kinyírhatjuk, és még jutalom is jár érte.

Hirdetés

Mond nektek valamit Makarov neve? A Modern Warfare 2 legendás, reptéren játszódó No Russian küldetésében tűnt fel először, és ahogy haladtunk a trilógia vége felé, úgy kapott egyre nagyobb hangsúlyt. A harmadik részben már ő volt a főellenség.

Mint a Modern Warfare 3-ból megtudtuk, ő vezette a terepjárót, amivel a Call of Duty 4 One Shot, One Kill missziója során Zakhaev elmenekült (és amiben Yuri is ült). A Call of Duty: Modern Warfare Remasteredben elébe mehetünk az egésznek, ugyanis kilőhetjük a dzsipből mind Makarovot, mind Zakhaevet, és ha mindkettőt sikerrel eltaláljuk, megkapjuk a Time Paradox trophyt/achievementet. Az alábbi videó megmutatja, pontosan hova kell célozni, valamint összemossa az első és a harmadik játék kapcsolódó jeleneteit.

Ennek valószínűleg nincs tényleges hatása a történetre, és ha elkészül a Modern Warfare 2 remaster, nem fogják teljesen átírni az egészet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)