Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - ismét háborognak a játékosok

|

Már annak sem örült mindenki, hogy a játék csak az Infinite Warfare-rel együtt vásárolható meg, de hogy a kiegészítő pályacsomag drágább, mint az eredeti esetében volt, az végképp kiakasztott sokakat.

Hirdetés

Nem tudni, pontosan hányan vették meg csak azért az Infinite Warfare Legacy kiadását, hogy a Modern Warfare Remastereddel játsszanak, vagy hány játékos számára volt ez befolyásoló tényező, de valószínűleg nem két emberről beszélünk. Egy tíz éves játék újrakiadásától elvárhatjuk, hogy teljes legyen (bár nem kértek érte teljes árat, lényegében 10 dollárba került), az Activision mégsem adja ingyen a Variety Map Pack pályáit.

Az, hogy fizetni kell érte, talán nem is volna óriási probléma, csak az nem mindegy, mennyit. A már PC-re és Xbox One-ra is elérhető csomag - ami a Killhouse, Broadcast, Creek és Chinatown mapeket foglalja magában (mely utóbbi egyébként az első két részből ismert Carentan átdolgozott verziója), valamint 10 Rare Supply Dropot kínál - PC-n 14,99 euróba, Xbox One-on 4490 forintba kerül. Anno PC-n ingyen adták, Xbox 360-on 2490-et kértek érte. Nyilván a supply dropok sem elhanyagolhatóak, sőt, olcsóbb így megvenni őket, mintha csak azokért fizetnénk, de sokan beérnék csak a pályákkal is. Reméljük, az Activision nekik is kínál opciót. 

Holnapután mutatják be a Call of Duty WWII-t, este mindenképp figyeljétek a GameStar Online-t! Egyébként szerintetek is elképzelhető, hogy ahhoz meg a World at War Remasteredet csapják hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)