Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - PC-n is megvehető külön, de nem sokan örülnek

|

Már PC-n sem kötelező megvennie az Infinite Warfare-t annak, aki Call of Duty: Modern Warfare Remastered-del szeretne játszani, de alig akad elégedett vásárló.

Hirdetés

Miután hónapokig csak a Call of Duty: Infinite Warfare mellé lehetett beszerezni, majd egy hónapig a PS4-es exkluzivitási megállapodás tartotta fogva a CoD: Modern Warfare Remastered-et, tegnap Xbox One-ra és PC-re is megérkezett a negyedik rész felújított változata. A játékosok viszont nincsenek elragadtatva a klasszikus visszatérésétől.

Hirdetés

A steames felhasználói értékeléseknek a cikk írásakor mindössze 35 százaléka ajánlja a játékot, a negatív bejegyzések nagy része a továbbra is elég pocsék teljesítményt hozza fel elsőszámú érvként. De felrótták az Activisionnek azt is, hogy bevezették az eredeti Call of Duty 4 idején még ismeretlen mikrotranzakciós rendszert, hogy pénzt kérnek a pályacsomagokért, illetve hogy az önálló változati kései érkezése miatt alig maradtak játékosok a multis részben. Ugyan a mai napig klasszikusnak számító kampány felújítására kevesen panaszkodnak, úgy tűnik, a többjátékos rész nem úgy sült el, mint ahogy azt a készítők szerették volna, ráadásul a PC-s port gyengeségeivel is sokan szembesültek az önálló megjelenéskor.

Ti beruháztok most a felújított CoD 4-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)