Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - klasszikus térképeket hoz vissza az új DLC

|

Az Activision olyan komolyan vette a remasterelést, hogy még a DLC-ket is újrakeveri. Az új Call of Duty: Modern Warfare Remastered DLC-t ugyanis aligha lehet friss tartalomnak hívni.

Hirdetés

Az Activision hamarosan kiad egy "új" DLC-t a Call of Duty: Modern Warfare Remasteredhez. A Variety Map Pack nem csak ugyanazt a nevet hordja, amit 9 évvel ezelőtti eredetije, de még tartalomban sem nagyon változott.

A csomag ugyanazon térképek (Broadcast, Chinatown, Creek, Killhouse) újrakevert verzióit tartalmazza, mint az eredeti DLC. Annyi extra jár ezúttal, hogy 10 Rare supply droppot is hozzád vágnak, amelyek kozmetikai tárgyakat rejtenek.

Mindezért 15 dollárnak megfelelő valutát kell majd leszurkolni (a csomag eredeti ára 10 volt 9 évvel ezelőtt), és először PlayStation 4-re fog megjelenni március 21-én. Valamikor később természetesen PC-re és Xbox One-ra is befut majd.

Tekintve, hogy a Call of Duty: Modern Warfare Remastered a Call of Duty: Infinite Warfare közel 20 000 forintos kiszerelésének tartozékaként jelent meg, kétséges, hogy mennyire lesz sikeres a 2008-as DLC modell. Persze lehet, hogy a nosztalgia mindent felülír. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)