Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - megérkezett az új DLC

|

Az alapjátékon felül a klasszikus térképeket is újrakeverték, ezáltal már elérhetővé vált a Call of Duty: Modern Warfare Remastered kipofozott DLC-je, a Variety Map Pack.

Hirdetés

A Call of Duty sorozat egyik legjobb része tavaly közel tíz év után tért vissza, hogy ismételten megmutassa, miért voltunk odáig attól, ahogy az Infinity Ward mesélt a modern hadviselésről. A Call of Duty: Modern Warfare Remastered meggyőzött minket róla, hogy van létjogosultsága az újrakeverésnek, ha jól csinálják, de a stúdió nem állt meg az alapjátéknál.

A Variety Map Pack ugyanazt a nevet hordja és ugyanazokat a térképeket (Broadcast, Chinatown, Creek, Killhouse) is tartalmazza, mint az elődje, csak éppen kipofozott formában. Annyi bónuszt azért belepasszíroztak a csomagba, hogy kapunk hozzá 10 Rare Supply Dropot, körülbelül 5700 forint értékben. A DLC PlayStation 4-re már elérhető, de nemsokára jön PC-re és Xbox One-ra is. Nagyjából 4300 forintot kóstál. Szerintetek megéri?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)