Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - ha Xbox One-od van, most örülhetsz

|

Már amennyiben örömet okoz az, hogy az újrakevert Call of Duty 4 hamarosan Xbox One-ra is megjelenik önállóan.

Hirdetés

Nem nagyon mentette meg a Call of Duty: Infinite Warfare-t az, hogy az alapjáték áránál kicsivel drágábban megkaptuk mellé a Modern Warfare felturbózott változatát is. 

Hirdetés

Aki nem dőlt be az ajánlatnak, egy hónapja PlayStation 4-en már önmagában is megveheti  szerény 11990 forintért, ami nem foglalja magába a Variety Map Pack DLC-t. Hasonló konstrukcióban jön július 27-én Xbox One-ra. Az árról ugyan egyelőre nincs információnk, de egyes, 39,99 dollárba kerülő játékokat forintban 7990-ért lehet megvenni (például a Wasteland 2-t), mások (mint a Dishonored 2) 12490-be kerülnek, a The Division Season Pass meg pont 11990 forint. Kiszámíthatatlan.

A PC-s változatról nincs hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)