Hirdetés

Még több Modern Warfare résszel bővülhet a Call of Duty széria

|

Egy viszonylag megbízható szivárogtató szerint az Activision nem engedi még el a sorozat ezen leágazását.

Hirdetés

A komolyabb témákra fókuszáló kampányával és pörgős, szórakoztató többjátékos módjával egész komoly sikert aratott a Call of Duty: Modern Warfare. Jelenleg csak találgatni tudunk, hogy mit tartogat a jövő a közkedvelt játéksorozat számára, de könnyen elképzelhető, hogy vissza fog még térni a modern háborúsdi.

Hirdetés

Általában nagyon óvatosan kell kezelni a különböző szivárgásokat, mert sok esetben teljesen alaptal dolgokról van szó, de TheGamingRevolution korábban már elég megbízhatónak bizonyult, így érdemes lehet foglalkozni az általa közzétett információkkal. Ezúttal arról írt a Twitteren, hogy a tervek szerint összesen négy Modern Warfare rész lesz, amelyek mindegyikében egy-egy konkrét rosszfiúval bánnak el a játékosok, illetve reflektorfénybe kerülnek olyan jól ismert karakterek is, mint Soap, Ghost vagy épp Sandman.

Egyébként tekintve, hogy mekkora népszerűségre tett szert a 2019-es rész, talán nem is lenne túlságosan meglepő, ha az Activision még tovább szeretne haladni ezen az ösvényen. Ti örülnétek egy újabb Modern Warfare szériának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)