Hirdetés

Tovább tart a Modern Warfare Season 1, cserébe egy menő fegyvert szerezhetünk

|

Február közepéig pörgethetjük még a Call of Duty: Modern Warfare első szezonja által nyújtott kihívásokat, a fejlesztők jóvoltából pedig most egy kicsit fel is gyorsíthatjuk a haladást.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare még mindig az eladási listák élén toporog, a fejlesztők pedig gőzerővel dolgoznak a második szezonon, hogy új tartalmakért szállhassanak harcba a kitartó játékosok. Az Infinity Ward most tette közzé, hogy az eredetileg tervezettnél kicsit tovább tart a Season One, viszont így lehetőségünk van behúzni egy menő számszeríjat is.

Hirdetés

Ha még nem sikerült mindent kipörgetnetek az első szezonból, akkor most remek alkalmatok nyílik rá, mivel február 11-re tolódott az esemény vége. Noha eddig még nem kaptunk infót arról, hogy mikor érkezik a Season 2, logikus lett volna, hogy az első végét követően élesedjen, de úgy tűnik, hogy a fejlesztők még nem látják elérkezettnek az időt erre. Ameddig arra várunk, hogy új tartalmak garmadájával sorozzanak meg meg minket, addig az első szezonból is van még mit kipörgetni. 

"Az elkövetkezendő pár hétben rengeteg új tárgy és kihívás érkezik majd, ezek közül az egyikkel egy teljesen új számszeríjat szerezhettek meg, de kicsit megbolondított játékmódok, új playlistek és a Store-ban fellelhető újdonságok is érkeznek." 

Mindemellett kicsit meggyorsították a haladást is, így február 11-ig kétszeres szorzó van az sima és fegyver XP-n, valamint a Tiereket is kétszer gyorsabban tudjátok feloldani. 

Ti örültök az új tartalmaknak vagy inkább már a második szezont várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)