Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - visszatér a CoD 4 három legendás pályája

|

Az Activision és az Infinity Ward bejelentették, hogy mikor és mit kapunk az első csomagban. Senki sem fog unatkozni.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare játékosok a nagyjából 493 darab 725-ös balansz tapasz után végre egy nagyobb tartalmi frissítést is kapnak. A csomag a Season One nevet viseli, jelezve ezzel, hogy ez lesz az első szezonális DLC a játékhoz.

Hirdetés

A tartalmi frissítésbe belefért három klasszikus Call of Duty 4: Modern Warfare pálya felújított változata, így visszakapjuk a Crash, Vacant és Shipment pályákat is a negyedik részből. Ezeken felül biztosan jön két új Gunfight pálya, a Cargo és Atrium, de könnyen lehet, hogy többet is kapunk még ehhez a módhoz a szezon során. Fegyverekből hozzánk vágnak egy RAM-7-est és egy Holger-26-ost, ráadásul egy új Ground War térkép és egy új Spec-Ops küldetés is vár még ránk.

A DLC mindenki számára ingyenes lesz, és december 3-án érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)