Hirdetés

Megjött a Call of Duty: Modern Warfare harmadik szezonja, Warzone-ban már négyesben is nyomulhatunk

|

Egy rakat újdonság érkezett a Modern Warfare-hez, és a Warzone is bővült egy új játékmóddal.

Hirdetés

A Call of Duty-rajongóknak olyan ez a mai reggel, mint a karácsony. Megérkezett ugyanis a harmadik szezon annak minden újdonságával, melyek egy részét azok is élvezhetik, akik egy fillért sem szeretnének áldozni a játékra. A Modern Warfare multija három új pályával bővült, míg a Warzone-ban egy új játékmód, a Quads nyílt meg.

Hirdetés

A Quads értelemszerűen azt jelenti, hogy mostantól négy fős csapatokkal is beugorhatunk a battle royale mókába. Ennek azon túl is van jelentősége, hogy most már behívhatjátok játszani azt a srácot is, aki eddig csak malmozni tudott hármotok mellett a haveri Discordon: több játékos több feltámasztási lehetőséget kínál, így könnyen lehet, hogy a meccsek jelentősen hosszabbak lesznek, mint a hármas felállásban.

Az új szezonnal új Battle Pass is jött, ami két fegyvert, a Renettit (egy 9mm-es pisztoly, ami közelharcban hasznos igazán) és az SKS-t (mesterlövész puska) is tartalmazza. Ezeken felül egy halom új kozmetikai cucc és egy új operátor is bekerült a bérlet fizetős részébe, amit ezúttal is 1000 CP beváltásával lehet megnyitni.

A Season 3 frissítéssel érkezett minden apró változtatást átolvashattok a játék hivatalos oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)