Hirdetés

Elvileg két régi pályát is visszahoz a Call of Duty: Modern Warfare Season 3

|

Az adatbányászok nagyon érdekes infókat kotortak elő a a legutóbbi frissítés fájljai közül.

Hirdetés

Hatalmas népszerűségnek örvend a Warzone, de azért rengeteg olyan játékos is akad, akik a battle royale móka mellett szívesen pörgetik a Modern Warfare hagyományos többjátékos részét is. Szerencsére a fejlesztők őket sem felejtették el, így a soron következő szezon bizony nekik is tartogat számos érdekességet.

Hirdetés

Tartalmas patch érkezett nemrég a játékhoz, amit időközben már kezelésbe vettek a szemfüles adatbányászok, és találtak is használható infókat a fájlrengetegben. Ha hihetünk a Redditen közzétett bejegyzésnek, akkor a Season 3 megjelenésével együtt két olyan pálya is bekerül a játékba, amiket valószínűleg jól ismernek a széria rajongói. Az egyik ilyen a Backlot, ami a Call of Duty 4: Modern Warfare-ben és annak felújított változatában is szerepelt. Hamarosan pedig úgy tűnik, még szebb formában fog visszatérni.

A másik régi-új csatatér pedig a Village, amivel a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban találkozhattunk már jó néhány évvel ezelőtt. A jelek szerint ezt is leporolják az Infinity Ward fejlesztői és modernebb köntösbe bújtatva fogják elhozni nekünk.

Ez még nem minden, ugyanis az adatbányászok munkája alapján elméletileg két friss fegyverre is számíthatunk, az SKS mesterlövészpuskára, valamint a Renetti pisztolyra. Sőt, ha igazak a napvilágot látott infók, akkor két új operátor, Alex és Ronin is beszállhat a harcba, ám a nevükön kívül egyelőre nem sokat tudunk ezekről az állítólagos újoncokról.

A tervek szerint április 7-én ér véget a Season 2, szóval nagy valószínűséggel még ugyanezen a napon fog élesedni a Season 3. Ti várjátok már a következő szezont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)