Hirdetés

Magyar feliratos előzetesen a Call of Duty: Modern Warfare második szezonjának újdonságai

|

Végre hivatalosan is megérkezett a holnap élesedő Season Two előzetese.

Hirdetés

Nemrég már kiszivárgott a Call of Duty: Modern Warfare Season Two előzetese, így sejteni lehetett, hogy az Activision nem húzza már sokáig a játékosok idegrendszerét a holnapi start előtt, és megérkezik a hivatalos verzió is. Így is lett, mi pedig természetesen gyorsan pattintottunk rá egy magyar feliratot is a lehető legteljesebb élmény érdekében. 

Hirdetés

Rögvest február 11-én, vagyis a holnapi napon kapunk két új pályát, ez a Rust és az Atlas Superstore lesz. A CoD veteránjainak valószínűleg nem kell sokat mesélni az előbbiről, az utóbbi pedig egy teljesen új hadszíntérként bővíti a repertoárt. A Rust apró mérete miatt kifejezetten a gyors összecsapásokra lesz ideális, az Atlas Superstore sok szobával, és nagyobb terekkel (elvégre egy bevásárlóközpontról van szó) is színesíti a palettát. Új pályákkal bővülnek a Ground War (Zhoko Boneyard) és a Gunfight (Bazaar) játékmódok is, Ghost személyében érkezik egy új operátor, hozzánk vágnak két új fegyvert (Grau 5.56 és Striker 45), továbbá pár új multis módot is. A későbbiekben még több újdonság várható, Talon és Mace például új operátorként szállnak be a buliba. 

A PlayStation 4-es játékosok mindezeken felül egy exkluzív Special Ops Survival pályának is örülhetnek, ez lesz az Azhir Cave.

Az említett előzetest pedig itt találjátok:

Ti mennyire vagytok rápörögve a második szezonra? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)