Hirdetés

Klasszikus pályák és új mód is érkezik ma a Call of Duty: Modern Warfare-hez

|

Jön végre a Vacant, a Shipment, illetve bekerül a Cranked mód, amiben aki nem öl, meghal.

Hirdetés

Két nagyobb frissítés között is változtat a játékon az Infinity Ward, legutóbb például a Gunfightot cserélték le a nem kimondottan közkedvelt Gunfight O.S.P-re, a Crash 24/7 playlist helyett pedig visszarakták a Shoot House 24/7-et, amiért kollektívan lehettünk hálásak. Ma egy komolyabb frissítés érkezik, tele multis és co-op tartalmakkal.

Hirdetés

A legfontosabb, hogy végre jön a Vacant és a Shipment, a Call of Duty 4 két közkedvelt pályája, melyekkel a 6v6-os módokban találkozhatunk. A Shipmentnek lesz egy variációja, ami a Gunfight rotációjába kerül be, a szintén gunfightos Docks pedig ünnepi külsőt kap. Az új mód a Ghostsban debütált Cranked, mely egy TDM-variáns, annyi csavarral, hogy aki 30 másodpercen át nem öl, felrobban. A Spec Ops játékosai egy új küldetésnek (Operation Strongbox), valamint a Disinform és a Bomb Squad Classic Spec Ops misszióknak örülhetnek.

Végezetül pedig jó, ha tudjátok, az Allegiance oldalához csatlakozik Nikto, viszont aki az ő szerepében szeretne játszani, annak 2400 COD pontot kell kipengetnie. Cserébe azért kap egy órát, fegyvertervrajzokat, és egyéb extrákat is.

A frissítés ma este 7-től lesz éles.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)