Hirdetés

A hógolyócsata jelenleg a legjobb dolog a Call of Duty: Modern Warfare-ben

|

Azért az a playlist sem rossz, amin csak a Shoot House és a Shipment váltja egymást.

Hirdetés

Sajnos bár a Crash bekerült, ünnepi változata, a Winter Crash nem tért vissza karácsonyra. Ehelyett a Gunfight mód Docks pályáját díszítette fel az Infinity Ward, ahol egy Riley által húzott szánt is előidézhetünk, az egész pálya azonban sokkal kevesebbet érne az új, Snowfight mód nélkül, mely december 31-éig marad a játékban.

Hirdetés

A Snowfight a Gunfight egy variációja, két kétfős csapat nézhet szembe egymással. A hógolyókat fel kell szednünk a pályán, majd három sikeres találattal intézhetjük el ellenfeleinket. A keményebbek választhatják az ökölharcot is, ami hasonlóan hatékony.

Emellett az átkozott Vacant-Shipment playlistet leváltotta a Shoot the Ship, melyen a Shoot House és a Shipment váltják egymást, így a kaotikus közelharcra vágyók könnyen megtalálhatják a nekik való szórakozást, és nem lesz (annyi) kilépegetés. Bekerült még a Drop Zone, amiben csak úgy aktiválhatunk killstreakeket, ha elfoglalunk egy pontot és kibontjuk az oda lezuhanó csomagot.

December 27-éig dupla XP-t gyűjthetünk és kétszer olyan gyorsan haladhatunk a battle passban, ezt követően pedig olcsóbban oldhatjuk majd fel a Battle Pass egyes szintjeit, úgyhogy hajrá, irány játszani!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)