Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - az egyik játékmód egy éven át csak PS4-en lesz elérhető

|

Pont addig kell PC-n és Xbox One-on nélkülözni ezt a módot, míg meg nem érkezik majd a következő CoD.

Hirdetés

Tegnap éjjel tátott szájjal néztük a Call of Duty: Modern Warfare kampányának látványos előzetesét, a State of Play-en levetített videóban akadt azonban egy aprócska, de annál aggasztóbb részlet. 

Hirdetés

Megvillantották ugyanis a Spec Ops Survival Mode nevezetű játékmódot, amit bizony egészen 2020. október 1-ig csak és kizárólag PlayStation 4 konzolokon lehet majd elérni. A júniusban bejelentett Spec Ops egyébként rövidebb kooperatív küldetéseket takar, ezek közül lesz a túlélő verzió kizárólag a PS4 tulajok jussa. Az ideiglenesen exkluzív pályák helyett tehát ezúttal egy teljes játékmódot zárnak majd el a PC-s és Xbox One-os játékosok elől kereken egy éven keresztül. Érthető módon azonnal felrobbantak a játékhoz kapcsolódó fórumok és jelenleg is elég forró a hangulat. 

Ez lenne vajon az az "első napos előny", ami a PS4-es játékosoknak jár a korábbi hírek alapján? Sok mindenre számítottunk, de erre azért biztosan nem. Különösen azért is kellemetlen ez, mivel 2020 októberében már nyilván a következő CoD érkezik majd, így egy csomó játékos az új részre pártol majd át, tehát potenciálisan sokkal kevesebb co-op partnerük lesz azoknak, akik majd jövő ősszel akarnak belecsapni ebben a kooperatív játékmódba. 

Nektek mennyire fáj a Spec Ops Survival Mode egy éves PS4-exkluzivitása? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)