Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - néhányan már hozzájutottak

|

Öt nap múlva jelenik meg a játék, de pár dobozos változat valahogy eljutott néhány játékoshoz.

Hirdetés

Október 25-én végre befut az új CoD, aminek végre normális kampánya lesz, viszont ez azt is jelenti, hogy aki nem akar spoilereket látni, annak mostantól óvatosan kell járkálnia a neten.

Hirdetés

Többen is jelezték Twitteren, hogy megszerezték a játékot már most, és valószínűleg vannak néhányan, akiknek úgy van meg, hogy nem posztoltak róla.

Egy streamer, VonGarcon legalább hét példányhoz jutott hozzá (állítása szerint úgy, hogy megvásárolta ezeket), amiket 250 dollárért tervezett feldobni az eBay-re, de már hamarabb elkeltek. A videós kijelentette, hogy nem fog semmit szivárogtatni, viszont kitett egy rövid részletet egy módosított beállításokkal futó, privát Gunfight meccsből. A videót az Activision hamar eltávolíttatta.

Legyetek tehát elővigyázatosak, már nem kell sokáig kibírni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)