Hirdetés

Így nyerhetsz meg egy Modern Warfare meccset, ha minden társad kilépett

|

Egy játékos 1v5-ben maradt a Modern Warfare-ben, miután társai távoztak, de így is lehozta a kört - méghozzá egy atombomba segítségével.

Hirdetés

A legtöbb játékos azért is rengeteget izzad, hogy legalább egy VTOL-ra való összejöjjön neki az új CoD-ban (ezért beállított perktől függően 7-8-at kell ölni halál nélkül), de vannak páran, akiknek a 30 sem akadály. A sikerhez szükség van pár dolog szerencsés együttállására, például a megfelelő lőszerutánpótlásra is.

Hirdetés

Ha valaki 30-at öl halál nélkül, behívhatja a Tactical Nuke-ot, avagy az atombombát, ami az egész pályát elpusztítja, viszont instant győzelmet jelent a behívó csapatának. SanLeonnak összejött, méghozzá úgy, hogy egyedül volt öt másik játékos ellen. A sikerhez vezető út fontosabb állomásait (az öléseket), majd a végeredményt az alábbi videóban kísérhetitek figyelemmel.

My whole team rage quitted so i nuked the enemy team from r/modernwarfare

Voltatok már olyan meccsben, amit szintén egy bomba döntött el?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)