Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - egy Tamagotchi-szerű lényünk is lehet, öléssel kell etetni

|

Nyugi, nem a kampányban, de lehet majd kis virtuális társunk, akinek egészen furcsa étkezési szokásai vannak.

Hirdetés

Komoly témákat feszegető, realisztikus kampányt ígér az Infinity Ward a Call of Duty: Modern Warfare kapcsán, ami remélhetőleg el is nyeri majd a veterán rajongók tetszését. Ám a többjátékos mód már valamivel könnyedebb lesz, nem kell majd annyira komolyan venni a katonaéletet. De annyira nem, hogy az alkotók a 90-es évek nagy klasszikusával bolondítják meg a karakterünk csiszolgatását.

Hirdetés

A multiplayerben és a kooperatív Special Opsban saját karakter készíthetünk, akit felszerelhetünk mindenféle hasznos kütyüvel, illetve akár még egy, a Tamagotchi által inspirált aprósággal is, ami a borzasztóan kreatív Tamagunchi elnevezést kapta. Mielőtt belemennénk a részletekbe, muszáj néhány szót ejteni arról is, hogyan született meg ez a csodás ötlet.

A játék művészeti rendezője, Joel Emslie imádja az órákat, így már a fejlesztés korai szakaszában beleraktak egyet a játékba, amit ráadhatunk karakterünkre. Azt is sikerült megoldani, hogy a kütyü a valós időt mutassa, és egy hosszas brainstorming után úgy döntött a csapat, hogy a '90-es években nagy népszerűségnek örvendő Tamagotchi alapján is összedobnak valamit.

Így született meg a karórába épített Tamagunchi, ami egy tojásból fejlődik tovább, és eledel helyett tulajdonképpen ölésekkel táplálkozik, így mérges lesz, ha hosszú ideig nem tudunk lelőni senkit sem. Ezzel a játékosok egy kis extra felelősséget vállalhatnak a meccsek közben, hiszen ha nem gondoskodunk róla, elpusztul. Természetesen ez csak egy választható apróság lesz, nem kell azonnal földet lapátolni az egész CoD-ra. 

Ti örökbe fogadtok majd egy Tamagunchit, vagy bőven elég lesz a meccsekre odafigyelni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)