Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - visszatérhet egy törölt CoD 4-es térkép?

|

Egy szivárogtatás alapján újrahasznosítják a Call of Duty 4: Modern Warfare egyik kukázott tartalmát.

Hirdetés

Napokon belül megjelenik a Call of Duty széria következő része, de néhányan már korábban hozzájutottak, így nem csupán attól kell tartani, hogy a kampány egyes fordulatait elspoilerezik nekünk a világhálón, hanem attól is, hogy egyes - talán meglepetésnek szánt - tartalmakról idő előtt lerántják a leplet. 

Hirdetés

Ezúttal egy Lumenprotoplasma nevű Reddit-felhasználó töltött fel egy képet a fórumra, amelyen francia nyelven bár, de a térképválasztó képernyőt láthatjuk, legnagyobb meglepetésünkre pedig látszólag a felhozatal részét képezi az a "Hill" című map is, amit még a Call of Duty 4: Modern Warfare kapcsán selejteztek ki.

A Hill "Cherche et Destruction", vagyis Search and Destroy módban játszható térképként került be. Noha ez nem tekinthető hivatalos megerősítésnek, viszont a képen látható a már megerősített játszóterek nevei is, mint a Hackney Yard vagy a Graznia Raid, így elkezdhetünk barátkozni a gondolattal, hogy valós a dolog. 

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)