Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare cuccokat kapsz, ha streamet nézel

|

Nem kell napokig bámulni a Call of Duty: Modern Warfare streamereket, de három órát azért pörögnie kell az adásnak a loot bezsákolásához.

Hirdetés

Az Infinity Ward tegnap bejelentette, hogy elindítják saját Twitch Drop programjukat, melynek keretein belül a rajongók pár extra apróságot kapnak a Call of Duty: Modern Warfare streameken töltött idejükért cserébe. Három jutalom jár három órányi stream nézésért, és ugyan apróságokról beszélünk, nem érdemes lemaradni róluk.

Hirdetés

Az első óra után egy Swing Into Action calling card lesz a jutalmunk, két óra után egy Skull Trooper emblem, a harmadik után pedig egy Crimson Standard nevű karóra. Mindhárom tárgyat természetesen Warzone-ban is használhatjuk majd.

Fontos, hogy a CoD loot beszerzéséhez össze kell kapcsolni a Twitch és a Call of Duty fiókjainkat. Az Infinity Ward azt javasolja, hogy ha ez korábban meg is történt, akkor érdemes leválasztani, majd újra összekötni, mert 2020-ban nincs logikusabb megoldás erre. 

A legnépszerűbb streamerek valószínűleg mind dobják majd a lootot, de a böngészőben tisztán látszik majd, hogy kit érdemes nézni, ha kellenek a cuccok. A Call of Duty: Modern Warfare akció május 6-ig él, addig vághattok bele, ha megéri az időtöket ez a három cucc.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)